Winter Kabeljauw in mediterrane saus

Winter Kabeljauw in mediterrane saus.
Benodigheden voor 2 personen:
400 gr Skry (winter kabeljauw)
1 gele paprika
1 blik (biologische) gepelde tomaten op sap
1 blikje (biologische) tomatenpuree
1/2 blikje ansjovis
150 gr kleine tomaatjes
1 rode ui
Kappertjes,  zwarte olijven
Verse basilicum
2 grote tenen knoflook
1 laurierblad
Olijfolie

Bereiding:
Olijfolie in pan en verwarmen. Fruit hierin in blokjes gesneden paprika en ui. Voeg tomaten in blik en puree toe, evenals de ansjovis. Ansjovis is puur voor de smaak en valt uitelkaar bij bereiding. Doe dan de kruiden erbij inclusief fijn gehakte knoflook, olijven en kappertjes.

Laat de stoofschotel 30 zachtjes garen om alle smaken tot elkaar te laten komen. Vervolgens de vis in grote stukken snijden en samen met de verse tomaatjes erbij doen. 5 minuten mee stoven. Niet te vaak omscheppen anders valt de vis ui elkaar. Peper en zout naar smaak toevoegen. Groene salade erbij, of koolhydraatarme pasta.
Eet smakelijk.