— Facelite, jouw natuurlijke facelift —

Een jeugdige uitstraling
en algehele huidverjonging
dankzij het revolutionaire
Facelite LED masker

Het huidverouderingsproces
Huidveroudering is een natuurlijk proces dat hoort bij het ouder worden. Dit proces stoppen is helaas niet mogelijk. Wel kan huidveroudering vertraagd worden en is het mogelijk de huid die ouder geworden is, te laten verjongen. De effecten van de schade die de huid in de loop der jaren heeft opgelopen, kunnen teruggedrongen worden door FaceLite LED-lichttherapie.

Wat is FaceLite LED lichttherapie
De therapeutische waarde van zuiver rood LED licht (633Nm golflengte) is wetenschappelijk aangetoond. Studies van het NASA-programma hebben bewezen dat LED therapie met rood licht wonden sneller geneest en de groei van huidweefsel bevordert.

Nieuwe lichttherapie voor huidverbetering
FaceLite heeft in samenwerking met Omnilux Medical een handzaam LED masker ontwikkelt voor huidverjonging en huidverbetering. De FaceLite LED is een 100% natuurlijke en veilige methode voor huidverjonging en huidherstel met de kracht van zuiver rood licht (633Nm). Een handzaam flexibel masker dat zeer gemakkelijk op uw gezicht aan te brengen is. Met slechts 10 minuten per dag gedurende 3 à 4 weken is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Hoe werkt FaceLite LED
Het zuivere licht van de LED lampen die in het masker zitten werken op 2 golflengtes: 633Nm en 830Nm. Dit krachtige en zuivere licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De huidcellen slaan deze energie op en worden optimaal gestimuleerd. Hierdoor ontstaat nieuw collageen en elastine, dat nodig is om de huid weer soepeler en elastischer te laten worden.

Facelite,
jouw natuurlijke facelift

Wat kunt u verwachten

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbetert
  • Rosacea of diffuse roodheid vermindert
  • De huid wordt gladder
  • De spankracht en de elasticiteit van uw huid verbetert
  • Algehele versteviging van de huid

EstheLITE is de leverancier van FaceLITE™