— Reviews —

In maart 2021 ben ik gestart met de behandeling bij LipoMASTER Apeldoorn. Mijn doel was om een strakkere buik te krijgen. Mijn leeftijd is 74 jaar. Mijn lichaamsgewicht was niet te hoog, maar toch ben ik door het Lifestyle Management Programma en de behandelingen 7 kg kwijtgeraakt. Eind juli had ik mijn laatste behandeling. Ik heb 8 behandelingen gehad. Door een blessure heb ik 4 behandelingen in het voorjaar en 4 behandelingen in juli gehad. Het was even wennen in het begin om mijn patroon aan te passen, echter na 2 weken lukte dat goed. Ik ben nu ook van plan om goed op mijn koolhydraten te letten en natuurlijk ook op mijn gewicht. De behandelingen waren fijn en ook heel gezellig. Een half uur sporten was ook goed te doen. Bewegen blijft nu eenmaal heel belangrijk. Mijn buikvet is veel minder, ik kan weer een jurk met een riem dragen! Ik heb mijn doel bereikt! Marisa dank je wel voor je hulp.

Trees A.

“Als je het anders wilt, moet je het anders doen!” Dat was de boodschap toen ik bij LipoMASTER de uitdaging aanging. Na Corona, minder bewegen door thuiswerken, minder sporten en ongewijzigd inname gedrag werd ik zwaarder. Eigenlijk alleen rond “de heup”. Dus was actie nodig. Met de unieke LipoMASTER methode en inzichten die ik meekreeg is dit in no time tot verbluffend bevredigend resultaat gekomen. Energie is gebleven en buikomvang normaal geworden. Mijn poloshirt past weer. Heerlijk in mijn vel en toch normaal (aangepast) levensgenieter blijven. Heerlijk! Reuze dank team LipoMASTER.

M.R. uit Groningen

We weten allemaal dat ieder pondje door het mondje gaat. Maar wanneer dat structureel inzichtelijk wordt gemaakt door de deskundige uitleg van Marisa tijdens de behandelingen, daarbij ondersteund door verschillende technieken (‘slimme’ weegschaal en app), en de bewustwording daarvan groeit, dan bedenk je je wel twee keer voor dat je toch nog dat ene extra tussendoortje pakt. Zeker als je erachter komt hoeveel moeite je moet getroosten om die pondjes er weer af te krijgen. Ik heb het behandeltraject als bijzonder leerzaam ervaren. De uitgekiende combinatie van technieken en de support en expertise van Marisa hebben mij enorm geholpen in het behalen van mijn doel.

Willem L.

Beste Marisa,
Allereerst wil ik je bedanken voor je support het afgelopen jaar. Dit bewijst weer dat na de behandelingen ook de nazorg goed geregeld is. Wij (ik en mijn vrouw) waren na de behandelingen respectievelijk 14 en 9 kg aan lichaamsgewicht verloren. Uiteraard zijn wij door gegaan met onze gezonde toer tot de feestdagen voor de deur stonden. Kwamen toen net als vele soortgenoten in een klein dipje die tot een paar kilo gewichtstoename leide maar na een berichtje (lees mentale ondersteuning) van jou konden wij de draad weer oppakken en waren de kilo’s er ook zo weer af. Nu na precies een jaar zijn wij respectievelijk 22 en 20 aan lichaamsgewicht kwijt en zijn bijna op het gewenste (nooit gedacht dat ooit te kunnen halen) gewicht wat we nu als doel hebben gesteld. Je hebt onze ogen destijds geopend en ons laten inzien dat het mogelijk is. Nogmaals hartelijk dank voor je tips en ondersteuning vooral tijdens de moeilijke momenten.
Grtz. Fam. Berghuis.

Fam. Berghuis

“Ik ben een man, net 64 jaar geworden en een ervaringsdeskundige bij LipoMASTER. In het begin was ik best wel een beetje sceptisch.

Al van kleins af aan ben ik actief met sporten. Echter, naarmate je ouder wordt zie je het zwembandje rondom je middel zitten, maar merk je tegelijkertijd dat dat zwembandje niet verdwijnt ondanks al dat sporten. Irritant! Herken je dat? Wat bij mij de laatste 10 jaar ongemerkt ook gebeurde was dat mijn gewicht met ruim 10 kilogram was toegenomen. Dat past helemaal niet bij mij. Ineens begreep ik waarom ik nog maar net in mijn kostuums kon komen en waarom ik knieklachten kreeg.

Dat was voor mij het moment om het roer om te gooien. In de loop van oktober 2020 zag ik een advertentie van LipoMASTER in een van de weekbladen staan. De tekst in de advertentie sprak me aan en ik besloot contact op te nemen met Marisa Portielje voor een intakegesprek. Al snel werd duidelijk dat LipoMASTER het ontbrekende puzzelstukje was dat ik nodig had om mijn doel te bereiken. De methode wekte vertrouwen op toen ik hoorde dat de behandelmethode van LipoMASTER wetenschappelijk is onderbouwd. Zo blijkt dat met de LipoMASTER behandelingen het viscerale vet rondom de vitale organen wordt verminderd. Ik heb geleerd iedereen een zekere mate van visceraal vet nodig heeft, echter, te veel is dan weer minder gezond. Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt en kan ik bevestigen dat de LipoMASTER behandelingen het dubbel en dwars waard zijn: ik ben in totaal 10.4 kilogram afgevallen, mijn visceraalvetgehalte is van 13 naar 10, mijn metabolische leeftijd is 48 jaar, ik voel me fitter dan ooit, mijn kostuums passen weer, mijn knieklachten zijn weg, mijn slaapapneu is verminderd en mijn zwembandje is weg.

Conclusie: iedereen die wil afvallen kan ik aanraden om LipoMASTER behandelingen te nemen. Het is een garantie voor succes (bij gewichtsafname) en verminderde gezondheidsklachten!”

Wim van ’t E.

Ik probeer al een aantal jaren een gezonder gewicht na te streven, zeker met mijn kantoorbaan.  Iedere keer als ik er op let val ik altijd een aantal kilo’s af, maar de ondergrens is altijd 110kg. Voor de behandeling had ik scepsis voor dit soort trajecten. Vaak wordt de wereld beloofd en weinig waargemaakt, maar bij LipoMASTER ligt dit anders. Dit had ik direct door na de uitleg en uitgebreide intake. Resultaat: iedere behandeling levert direct zichtbaar resultaat op, qua vetpercentage en gewicht, waardoor iedere behandeling bijdraagt aan jouw eigen succes. Direct resultaat zien, helpt je om door te zetten. Ik heb het traject( 8 behandelingen) inmiddels voltooid en ben 13 kg kwijt aan gewicht en 8 kg aan vet, veel meer dan ik zelf voor mogelijk achtte. Ik kan het iedereen aanraden.

Pim M.

“Je bent ineens slank! Maar als je het niet leuk vindt moet je er niet aan beginnen. Ik heb geen moment gedacht iets aan kwaliteit van leven in te boeten, dankzij de uitgebreide Lifestyle Coaching van LipoMASTER.”

Zomaar wat uitspraken van Peter Karsten sr., voormalig grootgrutter, ondernemer en levensgenieter.

“Ik ben een kilo per week bij LipoMASTER kwijtgeraakt, totaal 10 kilo en precies daar waar het mij het meest in de weg zat. Mijn buik.
Ik heb nu enkele maanden geleden voor de feestdagen (2018), mijn laatste behandeling gehad, ik blijf op gewicht en dat verandert ook niet meer. Marisa bedankt voor je professionele ondersteuning!”

Peter Karsten sr.

Lipomaster trok mijn aandacht omdat ik nog net wat strakker wou worden nadat ik 11 kilo was afgevallen. Qua gewicht was ik al heel happy alleen was ik nog niet tevreden over de vorm. Lipomaster beloofd afvallen op de plekken waar je dat wil en in mijn geval is dat mijn buik.

Na 8 behandelingen echt een top resultaat.Wat ik erg fijn vind is dat de behandeling totaal pijnloos is en dat het gecombineerd is met een half uur cardio. Daardoor voelt het het toch dat je er iets voor doet, dat voelt voor mij fijn. Het werkt het beste als je je voedingspatroon aanpast en dat lukt me niet altijd. Maar heb na de behandeling lang resultaat!

Kan het iedereen aanbevelen die wil afvallen en strakker wil worden!

Christel H.

Ik heb jaren echt van alles gedaan om iets aan mijn gewicht te doen en ik kreeg er niets af tot dat ik in mei 2018 van LipoMASTER hoorde. Zij hebben hun belofte meer dan waar gemaakt, beter nog, naast dat ik direct lichaamsvet verloor, was mijn doel vooral om 1 kledingmaat te verminderen en dat lukte binnen 8 behandelingen.

Als ongepland bijeffect heb ik als Diabetes 2 patiënt die bijna tegen insuline spuiten aanzat, nu nog maar een heel geringe dosis medicatie nodig. Mijn diabetesconsulente was heel verrast. Het Lifestyle coaching programma heeft mij veel geleerd qua Mind Set en keuze van voeding. Ook mijn familie voor wie ik vaak kook, vaart er wel bij en ik blijf bestendig op gewicht, ook wanneer ik een weekend even een uitspatting gehad heb.

Sedat Ç.

We willen jou nog even bedanken Marisa. Allereerst voor de LipoMASTER behandelingen, maar het was veel meer. Je positiviteit, maar bovenal je tips en duidelijke uitleg: Lifestyle Management begeleiding.

Think Light!
We zijn om

Voor ons een stukje bewustwording van wat, maar vooral hoeveel we eten en hoeveel je lichaam nodig heeft. Je advies wanneer we op de weegschaal gingen: “Think Light”! We zijn OM: meer bewegen en leggen op wat we innemen. We zijn blij met onze verloren kilo’s.

Bea B.

Wat een mooi resultaat! Toen ik de voor en na foto’s naast elkaar zag riep ik vol verbazing: ‘het lijkt wel alsof ik in mijzelf pas en overal cm’s smaller ben geworden’.

7,5 kilo lichter en terug naar maat 40. Ik denk dat vooral de combinatie van de LipoMASTER behandeling met de massage, anders eten, anders eten en het 30 min prettig bewegen de sleutel naar succes is. Heel motiverend om direct resultaat te zien en dat samen met de betrokken begeleiding van Marisa maakte dat ik het traject als heel ontspannen heb ervaren.

Pauline T. (47 jaar)

Goedemorgen Marisa, suiker was super gedaald, moet onder de 8 zijn en ik zit op 6,7. Norm voor geen diabeet is 6?? ook bloeddruk was goed! Alle inspanningen helpen??

Michiel

Dank lieve Marisa en dank voor je Lipo begeleiding. Ben zo blij met het resultaat en al je adviezen. En het was elke keer een feestje om met je te werken, you are a pro! ???‍♀?

Marion D.

Wat een kanjer!?

In 1 jaar tijd is deze meneer (zie foto) 50 kg in gewicht verminderd. Dat zijn wel 385.000 calorieën, wat weer gelijk is aan 1604 uur achter elkaar stevig door wandelen of in het geval van mijn cliënt – zijn guilty pleasure – 2.711 blikjes Fanta van 330 milliliter per blikje. Zijn visceraalvet ? buikvet) gehalte is van 29 naar 13 gezakt en bovendien is hij 115 centimeter in omvang afgenomen. Zijn longproblemen zijn voorbij evenals zijn hoge bloeddruk. Hoewel dit al een mooi resultaat is zijn we er nog niet.

We gaan door! Wordt vervolgd...

Een aantal keren ben ik nu bij Marisa geweest voor een behandeling. Dit naar volle tevredenheid. In een mooi ambiance geeft Marisa een duidelijk en eerlijk advies zonder opdringerig te zijn. Fijne behandeling en professionaliteit staan hoog in het vaandel. Voor mij is zij een zeer vakkundige vrouw die de behandelingen tot in de puntjes verzorgt. Er heerst een rustige en aangename sfeer, voor mij is Marisa (LipoMASTER) een echte aanrader om plaatselijk af te vallen. Nu na jaren kan ik mijn broek maat S aantrekken! Dankjewel Marisa.

Yeter Yen

Wat super dat ik mijn doel heb bereikt. En dat in corona-tijd. Dank je wel, Marisa, voor je super enthousiaste begeleiding, je hartelijke lach, de fijne behandeling en je waardevolle tips. Zonder jou was het niet gelukt! ?

Anja van der H.

— Meer echte verhalen —