Afvallen

Hoe werkt LipoMASTER

Weet je dat 1kg lichaamsvet 7.700 kcal is en gelijk staat aan 4 dagen eten en drinken? Bij ons kan je per behandeling 400-800 gram vet verminderen en daar zou je ongeveer 5 tot 10 uur heel intensief voor moeten sporten.

Na de geboorte

Wij helpen je om je zwangerschapskilo’s eraf te krijgen, je buik weer strakker te maken en in model te brengen. In no time kan je je kleding van voor de zwangerschap weer aan.

Cellulite

Onderhuidse vetophopingen leveren ontsierende putjes in de huid op. De medische naam is cellulite en dat kunnen wij met onze geavanceerde apparatuur pijnloos gladder en strakker krijgen.

Lymfoedeem

Zware gezwollen benen door vet en vochtophoping kunnen wij prima behandelen. Vraag ons om advies.

Lipoom

Onderhuidse vetbobbels of lipomen, kunnen niet alleen op gewrichten de beweging belemmeren, maar worden op bepaalde plekken z.a. nek, gelaat, armen en benen als ontsierend ervaren. Nu is een operatieve ingreep niet meer nodig, en ben je ook van wondherstel af. Bel ons voor vrijblijvend.

Ontgiften (detox)

Speciale lichtdiodes welke wij plaatsen in zones waar zich lymfeknopen bevinden, zorgen voor versnelde ontgifting van het lichaam. Geen moeilijk gedoe meer met homeopathische druppels, of moeizame massages, maar gewoon een kwartiertje liggen en twee diodes plaatsen op de daarvoor aangegeven plekken en in een paar keer ben je een ander mens. Vitaler en ook gezonder qua uitstraling.