Wie jarig is trakteert…

Wie jarig is trakteert… Yolande Werkman

LipoMASTER viert haar 2-jarig bestaan en introduceert de Plasma Ooglift. Wil jij ook voor de feestdagen een frissere oogopslag? Dan hebben wij voor jou (wanneer het voor jou van toepassing is), of iemand die je kent, een speciaal kennismakingsaanbod.

Wie jarig is trakteert…

ONZE AANBIEDING (LipoMASTER Apeldoorn):
Alleen op woensdag 20 november en woensdag 4 december: normaal € 495,– per persoon voor bovenoogleden, NU voor € 395,– p/p.

Kom je met 2 personen dan is het slechts € 375,– p/p!!, INCLUSIEF gratis lymfdrainage. Een telefonisch intakegesprek met onze huidtherapeute Yolande Werkman gaat eraan vooraf.
Hierna wordt de afspraak voor de behandeldatum ingepland. Eénmaal per maand is onze laser- en huidtherapeute Yolande Werkman voor jou in Apeldoorn beschikbaar.

Yolande is een van de eerste huidtherapeuten in Nederland die laserbehandelingen mocht toepassen. Ze volgde de 4-jarige HBO opleiding voor huidtherapie, is BIG en KP geregistreerd.
Zij is tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Reden van hangende oogleden:
Wanneer we wat op leeftijd raken neemt de aanmaak van collageen in onze huid af. Die gaat vervolgens een beetje hangen.

Liften van de bovenoogleden met Plasma Ooglift, snel en zonder snijden:
Een revolutionaire behandeling voor het liften van de boven oogleden zonder chirurgisch ingrijpen, dus zonder snijden, hechtingen en blauwe plekken. Nadat de verdovingscrème 20 minuten is ingewerkt, is de behandeltijd per oog maar 6 minuten.
Na de behandeling is slechts een lichte zwelling te zien van de behandelde omgeving, doch dat trekt met een paar dagen weg.

Wat is Plasma?
Plasma is een gas dat ontstaat door ‘vonk’ ontlading via elektriciteit. Door een speciale techniek met de Plasmamedical, ontstaat een vonk-ontlading die plasma opwekt. Kleine puntjes van 0,3 mm doorsnede worden in de huid gezet en komen ongeveer 0,02 tot 0,04 mm diep in de huid.
De huid zal zich hierna van nature uit herstellen en een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft de oogleden een mooi en liftend geheel.

Voordelen:

 • Snelle behandeltijd,
 • niet chirurgisch,
 • verdovingscrème zorgt voor een comfortabele behandeling,
 • langdurig resultaat,
 • meestal volstaat 1 behandeling.
 • Korte hersteltijd.

Contra indicaties:

Behandeling wordt afgeraden bij gebruik van

 • antibiotica (kan na de kuur wel behandeld worden),
 • hart stimulerende apparaten z.a. een Pacemaker.
 • Ook mensen met epilepsie,
 • diabetes en/of
 • zwangere dames

adviseren wij van deze behandeling af te zien.

Voor vragen en/of het gebruik maken van deze aanbieding bel: 06-21234642.