Snel en gevoelloos afvallen

Ondernemers stellen zich voor…

Woensdag 12 februari 2020 – Nieuwsblad steden driehoek

Ik kon mijn eigen ogen niet geloven toen ik bij behandelingen rond een kilo in vet zag verdwijnen. Dat zijn 7.700 calorieën (zes restaurantmaaItijden!) en daarvoor moet je tenminste 13 uur aaneen gesloten intensief sporten om dat kwijt te raken, vertelt Marisa Portielje van LipoMASTER uit Apeldoorn.

Snel en gevoelloos afvallen

Voedsel zorgt voor energie. Als je overgewicht hebt komt er meer energie binnen dan je kunt verbranden. Deze overtollige energie wordt opgeslagen in de vetcellen en dan word je zwaarder. Zo simpel is het. Met de hedendaagse technologie wat werkt op basis van licht en via ons Lifestyle Management aanpak worden onze cliënten begeleid om andere levenskeuzes te maken, zonder dat ze daarbij aan kwaliteit van leven
hoeven in te boeten. Wij hebben daarin meer dan 20 jaar ervaring via onze zusterorganisatie
die naast Change Management ook topsportbegeleiding doet.

De technologie waarmee wij werken heeft internationaal veel erkenning gekregen. Het is een biologisch verantwoorde wijze van lichaamsvetreductie: snel en gevoelloos. Het licht van de pads die op het lichaam geplaatst worden, schijnt de vetcel aan en deze ervaart eenzelfde natuurlijke prikkel als het lichaam geeft wanneer er ergens behoefte aan energie is en laat dan zich spontaan leeglopen. Doe je dat een aantal keer, dan ga je steeds dieper in de lagen. Ook de laag waar het visceraal vet zich bevindt wordt zo gereduceerd.

Visceraal vet is nodig omdat daar je organen door beschermd worden. Echter, wanneer dit te veel is kan dat onder andere verminderde bloedcirculatie (dikke benen) en diabetes veroorzaken. Door deze behandelingen hebben we verschillende cliënten met een hoge vorm van diabetes naar een minimale hoeveelheid medicatie gekregen. De resultaten zijn duurzaam. Referenties op onze site bewijzen dat.

Iedere behandeling bestaat uit een overzichtelijk behandelplan van 5 stappen, die in principe twee keer per week ondergaan wordt In 4 weken (acht behandelingen) kun je dus een substantieel deel van je lichaamsvet kwijtraken. In de regel verliezen onze cliënten (zowel mannen als vrouwen) zo’n twee confectiematen.

Van propje tot wie ik nu ben

Dit werk is mijn passie, hier kom ik mijn bed voor uit! Omdat ik ooit zelf een gewichtsprobleem
had kan ik mij goed verplaatsen in mensen die willen afvallen. Op enig moment ben ik in drie jaar tijd 15 kilo kwijtgeraakt. Dat was erg afzien. Het ging niet zo makkelijk als nu met onze LipoMASTER techniek. Toen al dacht ik, dat moet toch anders kunnen?

Dat is het begin van een zoektocht geweest In die tussentijd heb ik me onder andere geschoold op het gebied van voeding, de psyche en ben ik Orthomoleculair Voedingsadviseur geworden. Inmiddels weet ik al 30 jaar hoe je zonder verlies van kwaliteit van leven op gewicht kunt blijven.
We hebben in de afgelopen jaren al veel mensen mogen helpen. Inmiddels zijn wij ook neergestreken in Amsterdam op de Prinsengracht bij The City Street Spa. Mensen zien per behandeling wat het resultaat in vetreductie is en wanneer ze dat zien is dat een enorme stimulans om door te gaan.